Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Mladší dorost: Šumperk Zubrům odolával téměř půl zápasu

Mladší dorost: Šumperk Zubrům odolával téměř půl zápasu
P ř e r o v - Dnešním soupeřem mladšího dorostu Zubrů byli prozatím třetí Mladí Draci ze Šumperka. Třebaže Zubři ovládali hru prakticky celý zápas, hosté jejich tlaku dlouho odolávali. Dokonce si dokázali vytvořit i několik vyložených šancí a především svému brankáři Kašpárkovi mohou Zubři děkovat za to, že se Draci nedostali do vedení. Na první gól zápasu se tak muselo čekat až do 28.minuty. Teprve v tu chvíli do té doby vynikající šumperský gólman kapituloval poté, co Pochyla tečoval Sirotovu střelu od modré čáry. I když až do konce 2.třetiny nepřestali Zubři chybovat v obraně a pouštěli Draky do šancí, byl to jejich účet vstřelených gólů, který začal růst celkem rychle a pravidelně. Hosté dokázali dát jen jediný gól 10 minut před závěrečnou sirénou za stavu 5:0.
21.kolo, neděle 13.1.2013
HC ZUBR Přerov - HK Mladí Draci Šumperk
HC ZUBR Přerov - HK Mladí Draci Šumperk
8:1
(0:0, 3:0, 5:1)
Branky a nahrávky: 28. Pochyla (Sirota), 32. Kubíček (Navrátil), 36. Zdráhal (Peterka), 44. Metelka, 49. Šťastný (Kubíček), 51. Navrátil (Šťastný), 56. Zdráhal (Pochyla), 58. Šťastný (Kubíček) - 50. Horký (Kadlec). Rozhodčí: Bičan - Klvač, Navrátil J.. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 5:0, 5:1, 8:1.
Kašpárek - Hradila, Kubíček, Žůrek, Pochyla, Navrátil, Solař, Peterka, Válek, Miklík, Sirota, Zdráhal, Metelka, Šťastný, Skřiček, Horký
Řezník - Šíp, Marek, Dohnal, Skopal, Hajšman, Madera, Horký, Rozbnoj, Slovák, Ondráček, Pavelka, Köhler, Kadlec