Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Poslední zápas sezóny vítězný, jedenáct statečných juniorů dobylo Vsetín!

Poslední zápas sezóny vítězný, jedenáct statečných juniorů dobylo Vsetín!
V s e t í n – Do nově vytvořeného play-off sice junioři neprošli, sezónu ale končí se vztyčenou hlavou. Poslední utkání finálové části odehráli ve výrazně okleštěné sestavě na kolbišti Vsetína, jehož skalp Zubrům, jako jediný, doteď chyběl. Přerov hrál s nesmírnou dávkou obětavosti a i když ztratil třígólové vedení a dostal vyrovnávací branku v závěru při oslabení tři na šest, tak skvěle zvládl loterii samostatných nájezdů.
42.kolo, neděle 1.3.2015
VHK ROBE Vsetín - HC ZUBR Přerov
VHK ROBE Vsetín - HC ZUBR Přerov
4:5sn
(0:2, 3:2, 1:0)
Branky a nahrávky: 31. Červínek (Bouda), 33. Stanislav (Bouda), 35. Vaněk (Stanislav), 59. Vaněk (Grygar, Stanislav) – 1. Helešic (Mašíček, Zavřel), 18. Daniš (Siegel, Duda), 23. Kundrátek (Duda), 39. Šťastný R. (Zavřel, Kubal), rozhodující nájezd Mašíček. Rozhodčí: Slavka – Kucián, Maťašovský. Vyloučení: 6:6. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 91. Střely na branku: 41:27. Průběh utkání: 0:3, 3:3, 3:4, 4:4, 4:5.
Stojar – Rýpar, Surý, Weintritt, Bumbál, Svozílek, Vašíček, Červínek, Mikula, Kuchařík, Lainka, Zuzaník, Grygar, Bouda, Kovář, Štědrý, Stanislav, Janošek, Vaněk
Schneider – Mašíček, Šťastný R., Kundrátek, Duda – Zavřel, Helešic, Kubal – Daniš, Siegel, Smolka

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici.