Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Junioři: První polovinu finálové části tým Zubrů završil porážkou ve Vsetíně

Junioři: První polovinu finálové části tým Zubrů završil porážkou ve Vsetíně
V s e t í n – Nedělní kolo juniorské ligy už zkompletovalo polovinu její finálové části, ve které šestka týmů hraje o play-off a následnou baráž. Přerovský tým se představil ve Vsetíně a chtěl poprvé soupeře zdolat, jenže ani na čtvrtý pokus se mu to nepodařilo. Ve druhé třetině Zubři snížili vedení Valachů a mohli posléze srovnat, ale šance neproměnili. Domácím se pak podařilo ztrestat přerovské fauly a rychlými trefami rozhodli o svém vítězství v poměru 4:1.
32.kolo, neděle 11.1.2015
VHK ROBE Vsetín - HC ZUBR Přerov
VHK ROBE Vsetín - HC ZUBR Přerov
4:1
(1:0, 1:1, 2:0)
Branky a nahrávky: 14. Zuzaník (Vaněk, Bouda), 22. Mikula (Hryciow, Weintritt), 45. Surý (Zvonek), 46. Mikula (Kuchařík, Grygar) – 35. Kratochvíl Š. (Dostálek, Kratochvíl M.). Rozhodčí: Fiedler – Novák, Smilek. Vyloučení: 8:10, navíc Kratochvíl M. (Přerov) 10 minut osobní trest. Využití: 3:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 95. Střely na branku: 37:31. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 4:1.
Stojar – Hryciow, Svozílek, Vašíček, Červínek, Weintritt, Zuzaník, Vaněk – Španko, Surý, Tydlačka, Mikula, Kuchařík, Grygar, Bouda, Zvonek, Valter
Grigárek – Mašíček, Šťastný, Kundrátek, Novák, Duda, Smolka – Kratochvíl Š., Kratochvíl M., Dostálek, Zavřel, Helešic, Kubal, Pecha, Siegel, Daniš

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici.

Ohlasy trenérů

Roman Čechmánek (VHK Vsetín): Z obou stran velice kvalitní utkání, oba dva týmy hrály dobře, naplno. My jsme se snažili napravit dojem z posledního zápasu v Havířově, kde jsme nehráli dobře defenzivně. Dnes jsme obranu zlepšili, a myslím, že zcela zaslouženě zvítězili. Samozřejmě rozhodly přesilovky, které jsme proměnili, a za stavu pět na pět naše zlepšená hra ve středním a obranném pásmu.

Vladimír Kočara (HC ZUBR Přerov): Dneska rozhodly přesilové hry. Myslím, že domácí využili tři. My jsme při přesilovkách byli neproduktivní a spokojený jsem byl asi se dvaceti minutami utkání, což je strašně málo. Definitivní zlom byl, když jsme dostali ty dva góly na počátku třetí třetiny. Pak už jsme neměli sílu proti dobře hrajícímu Vsetínu.