Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Juniorka v Třinci bez potíží zdolala Frýdek a napravila domácí debakl od Vsetína

Juniorka v Třinci bez potíží zdolala Frýdek a napravila domácí debakl od Vsetína
T ř i n e c – S cílem napravit domácí debakl se Vsetínem vyrazili junioři k dalšímu zápasu do Třince, kde absolvovali v sobotu dohrávku 9. kola proti Frýdku-Místku. V duelu s týmem ze dna tabulky měli modrožlutí vynikající nástup a již na konci šesté minuty vedli o tři góly. Také další průběh byl pod jejich kontrolou a soupeři povolili korigovat skóre jen jedinkrát v přesilovce. Juniorka nakonec přivezla z Třince jasnou výhru 6:1 a již v neděli doma od 11:00 vyzve Karvinou.
9.kolo, sobota 11.10.2014
HC Frýdek-Místek - HC ZUBR Přerov
HC Frýdek-Místek - HC ZUBR Přerov
1:6
(0:3, 1:1, 0:2)
Branky a nahrávky: 36. Zberovský (Škubala) – 5. Kratochvíl Š. (Rajnoch), 6. Zavřel (Siegel, Ministr), 6. Rajnoch (Kratochvíl Š., Čelko), 23. Čelko (Smolka), 45. Müller (Pecha), 49. Rajnoch (Šťastný R.). Rozhodčí: Mrkva – Lederer, Moravec. Vyloučení: 7:6. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 37. Střely na branku: 29:38. Průběh utkání: 0:4, 1:4, 1:6.
Fendrich – Bednárik, Kocháň, Bartoň, Carbol, Volný, Káňa, Minařík, Blažek, Ohera, Flegr, Zberovský, Škubala
Vlach – Mašíček, Šťastný R., Novák, Kundrátek, Ministr, Smolka – Rajnoch, Čelko, Kratochvíl Š. – Kubal, Müller, Pecha – Gremlica, Siegel, Zavřel

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici.

Ohlasy trenérů

Vladimír Kočara (HC ZUBR Přerov): Velmi dobře nám dnes vyšel vstup do utkání, když jsme po šesti minutách vedli 3:0. I dále jsme pak měli celý zápas pevně ve svých rukou a jsem rád, že jsme si po té domácí hodně vysoké porážce od Vsetína připsali takové vítězství. Je to určitě důležité pro psychiku hráčů.