Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Výborně! Starší dorost ve velké bitvě dvou neporažených týmů skolil Opavu

Výborně! Starší dorost ve velké bitvě dvou neporažených týmů skolil Opavu
O p a v a – Na jedné straně domácí Slezan, na druhé Zubři. Prvoligová soutěž staršího dorostu nabídla v nedělním 8. kole souboj dvou dosud neporažených celků a bylo tedy jasné, že jeden z nich se bude muset s vítěznou sérií rozloučit. Zubrům se podařilo hned na začátku dvakrát udeřit, čímž dostali zápas pod kontrolu a díky zodpovědnému výkonu jej nakonec dovedli k výhře 5:2. Je to tedy Přerov, kdo dál vládne lize staršího dorostu. Vítězná série Zubrů čítá už osm zápasů!
8.kolo, neděle 12.10.2014
HK Opava - HC ZUBR Přerov
HK Opava - HC ZUBR Přerov
2:5
(1:2, 0:2, 1:1)
Branky a nahrávky: 13. Frydrych, 53. Borunský (Rousek) – 1. Heralt (Skříček), 6. Tomaník (Skříček), 22. Tomaník (Blahunek, Pochyla), 26. Horký (Solař, Navrátil), 42. Blahunek (Tomaník). Rozhodčí: Libiger – Rajnoch, Stonavský. Vyloučení: 9:7, navíc Rousek (Opava) 10 minut osobní trest. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 50. Střely na branku: 38:35. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:5, 2:5.
Mocher (6. Lamla) – Černý, Kupka, Kažimír, Cibulka, Klement, Fedor, Dohner, Rubý, Cygal, Dostál, Rýprar, Dreljuš, Rousek, Novák, Frydrych, Kvasnica, Borunský, Adamczyk
Kašpárek – Skříček, Rusňák, Fridrich, Klapal, Abrahám, Válek, Gábriel – Heralt, Kolařík, Kenša, Blahunek, Pochyla, Tomaník, Matuška, Navrátil, Horký, Solař, Zdráhal

Ohlasy trenérů

Aleš Verlík (HC ZUBR Přerov): Věděli jsme kam jedeme a co nás tam čeká, ale na zápas jsme se nijak zvlášť nepřipravovali. Brali jsme ho jako každý jiný. Jsme rádi za to, jak nám vyšel začátek, když jsme hned v první minutě překonali domácího brankáře a v šesté minutě to bylo 2:0. Měli jsme hru ve své moci, ale pak domácí trochu převzali iniciativu. Možná to bylo naším uspokojením. Opava byla aktivnější a z jedné skrumáže snížila. Měla ještě tři přesilovky, ale ty jsme ubránili. Řekli jsme si pak něco v kabině, což hráči splnili. Využili jsme akce a přidali další tři góly. Závěr byl trochu vypjatější, ale hráči udrželi nervy na uzdě. Za dnešní výkon celý tým zaslouží pochvalu. Jdeme dál a budeme se připravovat na další utkání.