Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Vítězná série staršího dorostu pokračuje, s Frýdkem ale museli Zubři obracet skóre

Vítězná série staršího dorostu pokračuje, s Frýdkem ale museli Zubři obracet skóre
T ř i n e c – Frýdecký klub je stále ještě bez svého domácího stadionu, proto starší dorost odehrál utkání 6. kola v nové třinecké Werk Aréně. Zubři tam rychle vedli, ale další příležitosti v jejich podání postrádaly gólové zakončení. Soupeř navíc v závěru druhé třetiny využil dvakrát přesilovku, a tak byl Přerov nucen obracet skóre. To se Zubrům zdařilo a díky dvěma trefám útočníka Kubíčka tak zvítězili těsně 3:2. Úspěšná série staršího dorostu čítá již šest zápasů.
6.kolo, sobota 4.10.2014
HC Frýdek-Místek - HC ZUBR Přerov
HC Frýdek-Místek - HC ZUBR Přerov
2:3
(0:1, 2:0, 0:2)
Branky a nahrávky: 38. Bárci (Strakoš, Vilček), 38. Strakoš (Bárci, Dubčák) – 5. Blahunek (Šťastný, Pochyla), 44. Kubíček, 49. Kubíček (Kolařík). Rozhodčí: Koliba – Kašinský, Ševčík. Vyloučení: 7:6, navíc Kozubek (Frýdek-Místek) 5 minut + do konce utkání. Využití: 2:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 66. Střely na branku: 18:27. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:3.
Zimmermann – Fluksa, Strakoš, Kozubek, Vilček, Brél, Dubčák, Opletal, Kocháň, Carbol, Kanovský, Bárci
Schneider – Skříček, Rusňák, Fridrich, Klapal, Abrahám, Válek, Kolařík, Kubíček, Heralt, Šťastný, Pochyla, Blahunek, Matuška, Solař, Kenša, Zdráhal, Horký

Ohlasy trenérů

Aleš Verlík (HC ZUBR Přerov): Měli jsme výborný vstup do utkání, z řady šancí jsme však využili jen jednu. Naše vedení mělo být výraznější. Soupeř nám pak svou nedisciplinovaností nabídl několik přesilovek, ale bohužel jsme je sehráli katastrofálně. Naopak Frýdek dvě využil a dostal se v závěru druhé třetiny do hry. O přestávce proto jsme museli v kabině zvýšit hlas a pomohl nám pak gól v oslabení a chvíli po něm jsme stav otočili. Nebylo to však vůbec jednoduché, proto si tohoto vítězství hodně ceníme.