Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Soupisku A-týmu doplnil útočník Jiří Goiš, oblíbenec fanoušků zůstává dál Zubrem

Soupisku A-týmu doplnil útočník Jiří Goiš, oblíbenec fanoušků zůstává dál Zubrem
P ř e r o v – Další týden přípravy na suchu nabral ty nejvyšší obrátky a kupředu se také posouvá skládání soupisky A-týmu Zubrů pro sezónu 2015/2016 v první lize. Vyšší soutěž si v modrožlutém dresu zahraje také útočník Jiří Goiš, který je tak po brankáři Martin Vojtkovi druhým hráčem z loňského velmi úspěšného mančaftu, jenž bude v Přerově i nadále pokračovat.
"Jirka Goiš, Jirka Goiš" – tradiční pokřik fanoušků bude znít na zápasech Zubrů také v nové prvoligové sezóně. Důrazný forvard je totiž dalším hráčem, který podpisem smlouvy zaplnil místo na soupisce.

V poslední době si bojovník s číslem 47 na dresu získal velké sympatie přerovského publika, které se tak přenesou i do první ligy. "Jsem velmi rád, že se podařilo s vedením klubu dotáhnout dohodu a můžu za Přerov dál hrát. Nechtěl jsem odcházet jinam, protože jsem v Přerově spokojený a hraji tady už delší dobu. Povedlo se nám zvládnout finále, přes kvalifikaci jsme postoupili, a navíc ze strany fanoušků to bylo všechno skvělé, takže se na pokračování v první lize moc těším," pověděl nejproduktivnější hráč Zubrů v základní části loňské sezóny.

Pětadvacetiletý útočník už první ligu v minulosti hrál. Psala se sezóna 2010/2011, když oblékal dres Chrudimi, která ale následně zmizela ze scény a nyní hraje jen v krajském přeboru. Kromě mateřského Zlína a nynějšího angažmá v Přerově, působil Jiří Goiš před třemi lety krátce také v Hodoníně.

Teď je jedním z hráčů, kteří pětkrát týdně podstupují velmi intenzivní tréninky na suchu. "Snažím se dělat maximum, protože dobrá příprava je základ. S Tomášem Tomigou je super, dává nám výborné tréninky, takže v tomto směru budeme dobře připraveni. Čekají nás v nové sezóně atraktivnější soupeři a já věřím, že i když bude všechno mnohem náročnější, tak budeme dál fanouškům dělat radost," dodal útočník Jiří Goiš.