ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Ostré juniorské derby patřilo Jestřábům, tým Zubrů i přes spoustu šancí na body nedosáhl

Ostré juniorské derby patřilo Jestřábům, tým Zubrů i přes spoustu šancí na body nedosáhl
P ř e r o v – Po více než šesti týdnech patřil led v MEO Aréně opět také juniorskému souboji. V rámci 30. kola bylo na programu hanácké derby Zubrů s Jestřáby. Hosté do něj nastoupili mnohem lépe a rychle vedli o dvě branky, ale Přerov ještě do přestávky snížil. Poté se duel ze spíše volnějšího tempa změnil v třaskavou bitvu plnou osobních soubojů a vyloučení. Zubři podruhé stáhli manko na rozdíl gólu, avšak i přes řadu přesilovek se jim srovnat či otočit skóre nepodařilo. Všechny tři body tak uzmul Prostějov.
30.kolo, pátek 27.1.2017
HC ZUBR Přerov - LHK Jestřábi Prostějov
HC ZUBR Přerov - LHK Jestřábi Prostějov
2:3
(1:2, 1:1, 0:0)
Branky a nahrávky: 17. Horký (Ministr), 36. Ministr (Horký) – 1. Adolf (Vystavěl, Nevřela), 6. Nevřela (Lauryn, Skácel), 30. Adolf (Nevřela, Vystavěl). Rozhodčí: Kika – Dopitová, Loun. Vyloučení: 10:15, navíc Müller (Přerov) 10 minut osobní trest, Vystavěl (Prostějov) 10 minut osobní trest a do konce utkání. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 142. Střely na branku: 29:26. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3, 2:3.
Kaniycska (6. Kašpárek) – Pernický, Skříček, Smolka, Válek, Murla, Palacký – Skopal, Müller, Pecha – Galetka, Ministr, Horký – Zdráhal, Čechmánek
Barvík – Hejduk, Křesala, Kolařík, Štěrba – Pavel, Němec, Adolf, Nevřela, Vystavěl, Lauryn, Skácel, Šmída