ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Starší dorost: Zubři neuspěli ani na ledě Hodonína, dali znovu jen jeden gól

Starší dorost: Zubři neuspěli ani na ledě Hodonína, dali znovu jen jeden gól
H o d o n í n – Finálová část Ligy starších dorostenců nabídla v pátek již osmé kolo, v němž Zubři zamířili bojovat do Hodonína. Na půdě Drtičů se chtěli pokusit napravit domácí porážku s Opavou, avšak ze souboje s velmi nepříjemným soupeřem odešli poraženi. Začátek přitom patřil Zubrům, jenže neproměněné šance je přišly velice draho. Domácí brzy trestali a ujali se vedení o dva góly. Přerované následně snížili a mohli se vrátit zpět do zápasu v úvodu druhé části. Přesilovky pět na tři však zůstaly nevyužity a Drtiči zbytek utkání už kontrolovali. Dvěma góly se jim skóre podařilo zvýšit na konečných 4:1.
26.kolo, pátek 16.1.2015
SHK iClinic Hodonín - HC ZUBR Přerov
SHK iClinic Hodonín - HC ZUBR Přerov
4:1
(2:1, 1:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 7. Ling (Tomešek), 11. Ling (Tomešek), 32. Tomešek (Ling, Rauš), 50. Rauš (Ling, Andrýsek) – 16. Hotěk (Abrahám). Rozhodčí: Dobeš – Novák, Smilek. Vyloučení: 9:6, navíc Weber (Hodonín) 10 minut osobní trest. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 62. Střely na branku: 22:20. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 4:1.
Štěpanovský A. – Obrtlík, Andrýsek, Lišaník, Weber, Škubal, Veselý, Tomešek, Ling, Crlík, Ščecina, Větříšek, Rauš, Stanislav, Mojžíšek, Štěpanovský M.
Kašpárek – Matuška, Rusňák, Hradila, Solař, Kenša, Klapal, Horký, Zdráhal, Blahunek, Skříček, Pochyla, Válek, Kolařík, Abrahám, Heralt, Hotěk, Navrátil