ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Mladší dorost je i nadále stoprocentní, výhrou nad Warriorem si upevnil první místo

Mladší dorost je i nadále stoprocentní, výhrou nad Warriorem si upevnil první místo
P ř e r o v – Nejvyšší soutěž mladšího dorostu pokračuje a v rychlém sledu absolvovala už třetí kolo, ve kterém Zubři doma vyzvali brněnský Warrior. Zatímco Přerov měl již šest bodů, soupeř dosud nezískal ani jeden. A zápas oba týmy v tabulce ještě více vzdálil. Modrožlutí těžké utkání zvládli, když jim hodně pomohly góly v posledních vteřinách první a druhé třetiny. Po výhře 5:3 si Přerov upevnil čelo tabulky!
3.kolo, čtvrtek 8.9.2016
HC ZUBR Přerov - HCM Warriors Brno
HC ZUBR Přerov - HCM Warriors Brno
5:3
(2:1, 1:1, 2:1)
Branky a nahrávky: 11. Štědrý (Svozil), 20. Štědrý (Indrák, Dvořáček), 40. Ministr (Chytil), 48. Indrák, 58. Indrák (Dvořáček) – 8. Bernovský (Geidl, Krška), 32. Geidl (Floriš, Bernovský), 46. Kučera (Snášel, Müller). Rozhodčí: Vaněk – Dopitová, Loun. Vyloučení: 6:3. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 80. Střely na branku: 37:21. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 5:3.
Rachůnek – Hlaváč, Kopeček, Šabršula, Svozil, Vohrabal, Zeman, Raška – Dvořáček, Indrák, Štědrý – Kleniar, Chytil, Ministr – Šánek, Šimanský, Krupa – Hanák
Atanasiadis – Čiliak, Floriš, Branžovský, Bazala, Klimeš, Mrkvica, Müller, Koryčánek, Sedlák, Krška, Holotík, Kučera, Bernovský, Geidl, Kudrna, Snášel

Ohlasy trenérů

Pavel Neuman (HC ZUBR Přerov): Šlo o další hodně vyrovnaný zápas. Warrior byl bez bodu, protože hrál těžká utkání s Třincem a Vítkovicemi a chtěl u nás něco získat. Jsme rádi, že i tento třetí zápas jsme zvládli a máme do dalších bojů nějaký bodový základ. Moc nám dnes na tom těžkém ledu nešly nohy, ale naštěstí jsme si v krizových momentech vždycky pomohli důležitou brankou. Dvakrát nám to vyšlo na konci třetiny a odpověděli jsme i ve třetí třetině na vyrovnání, což bylo podstatné.

Igor Apostolidis (HCM Warrior Brno): Myslím si, že rozhodla nepřesnost některých našich hráčů a větší důraz soupeře před bránou. Z tohoto prostoru nám Přerov dal tři góly. Jinak bylo utkání vyrovnané, bohužel jsme však dostali góly těsně před koncem třetiny. To byly velké chyby, za které jsme pykali.