ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Druhý zápas, druhé vítězství! Mladší dorost úspěšně zvládl přestřelku se Šumperkem

Druhý zápas, druhé vítězství! Mladší dorost úspěšně zvládl přestřelku se Šumperkem
Š u m p e r k – Nejvyšší soutěž mladšího dorostu už postupně nabírá vysoké obrátky. Přerovští Zubři se navíc v jejím začátku uvedli velmi dobře, když po domácím zápasu s Olomoucí vyhráli i ve druhém kole na ledě Šumperka. Zatímco derby přineslo jen jedinou trefu, sobotní střet s Draky byl na góly mnohem bohatší. Ve vyrovnaném průběhu byl Přerov přece jen o krůček napřed a nakonec přestřelku vyhrál.
2.kolo, sobota 3.9.2016
HK Mladí Draci Šumperk - HC ZUBR Přerov
HK Mladí Draci Šumperk - HC ZUBR Přerov
4:7
(1:2, 2:2, 1:3)
Branky a nahrávky: 3. Vogel (Drlík), 32. Horký, 37. Mácha (Drlík), 47. Horký (Scheuter) – 1. Chytil (Kopeček), 15. Indrák (Hlaváč), 28. Krupa (Šimanský), 35. Indrák, 46. Indrák (Dvořáček), 58. Hlaváč (Štědrý), 60. Šánek (Ministr). Rozhodčí: Dufka – Novotná, Doleček. Vyloučení: 6:9. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 80. Střely na branku: 26:38. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:3, 2:3, 2:4, 3:4, 3:5, 4:5, 4:7.
Kašpar – Ott, Urban, L. Cekr, F. Cekr, Hrůzek, Plhal, Blaháček, Scheuter, Žižlavský, Mácha, Drlík, Vogel, Moravec, Vintr, Kesler, Hepnar, Horký
Rachůnek – Hlaváč, Kopeček, Vohrabal, Svozil, Šabršula, Zeman, Raška – Dvořáček, Indrák, Štědrý, Kleniar, Chytil, Ministr, Šánek, Šimanský, Krupa, Hanák

Ohlasy trenérů

Pavel Neuman (HC ZUBR Přerov): Dali jsme v Šumperku první gól, což bylo hodně důležité, nicméně pořád se to pak tahalo. Vedli jsme a soupeř srovnal nebo jsme odskočili na rozdíl dvou gólů a po našich individuálních chybách soupeř zase snížil. Utkání bylo z pohledu psychiky hodně náročné, protože Šumperk pořád dotahoval, takže jsme vždy museli kluky uklidnit, ať to zvládneme. Byla to otázka vůle a týmového výkonu. Jsme rádi, že se nám zápas podařilo vyhrát a máme tak v začátku soutěže další tři body.