Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Zubři pilně tvoří tým pro novou sezonu, další jistotou je útočník Roman Pšurný!

Zubři pilně tvoří tým pro novou sezonu, další jistotou je útočník Roman Pšurný!
P ř e r o v – V minulých dnech už přerovští Zubři svým fanouškům odtajnili první dvě jména, jenž budou figurovat na soupisce A-týmu HC ZUBR Přerov pro novou sezonu 2018/2019. Po dvojici obránců přichází v rychlém sledu třetí, tentokrát do ofenzivy. Přerov si pojistil další služby útočníka Romana Pšurného!
Spojení Roman Pšurný a Přerov úspěšně funguje od léta 2015, kdy Zubři skládali tým pro svoji premiérovou sezonu ve WSM lize. Zkušený útočník patří k tahounům mužstva, což potvrzuje jeho pravidelné umístění na předních příčkách v produktivitě. Před dvěma lety ji s výrazným náskokem vyhrál (17+33), vloni i přes menší počet odehraných zápasů vinou zranění skončil v první trojici (14+25) a také letos má nakročeno k úspěchu.

Management Zubrů proto na zanedlouho dvaatřicetiletého forvarda uplatnil opci. Roman Pšurný tak bude oblékat přerovský dres i v další sezoně. Společně s obránci Radomírem Palou a Mikulášem Zbořilem, které klub potvrdil už v uplynulých dnech.

"Jsem za to rád, že budu v Přerově pokračovat. Mám to odsud blízko domů. Ve hře sice byla ještě jiná možnost, ale jsem spokojený, že jsme se domluvili a můžu tady dál působit," řekl útočník Roman Pšurný.

Sportovní manažer Zubrů Pavel Hanák k tomu dodává: "Roman patří od postupu do WSM ligy mezi naše nejlepší a nejproduktivnější hráče a je pro nás prakticky každý rok prioritou, aby tady zůstal. Proto jsem rád, že jsme se na všem dohodli a bude součástí našeho týmu i v nadcházející sezoně."