Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Do Přerova o víkendu zavítají Bob a Bobek, v akci budou při finále ženské extraligy

Do Přerova o víkendu zavítají Bob a Bobek, v akci budou při finále ženské extraligy
P ř e r o v – Po dlouhých jedenácti letech se Česká republika opět ujala pořadatelství Mistrovství světa v ledním hokeji, které na první májový den vypukne v Praze a v Ostravě. Za maskoty šampionátu byli vybráni Bob a Bobek, postavičky legendárního večerníčku. Do startu vrcholné akce sezóny sice zbývá ještě měsíc, přesto však mají králíci z klobouku kouzelníka Pokustóna už teď napilno. Vyrazili na turné po stadionech a o tomto víkendu se zastaví také v Přerově!
Hlavní porce „práce“ sice na maskoty Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 - Boba a Bobka - čeká až v květnu, kdy budou od 1. do 17. května v Praze a v Ostravě doprovázet fanoušky zápasy nejlepších hokejových týmů světa – ale králíci z klobouku v příštích týdnech zahálet nebudou.

V rámci propagačního turné k šampionátu vyráží na pouť českými hokejovými stadiony – a postupně se představí na všech extraligových i těch vybraných stadionech 1. ligy. Těšit se mohou i přerovští fandové. Na turné je "doprovodí" replika trofeje pro vítěze Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji.

V Přerově se Bob s Bobkem představí už v sobotu 28. března, kdy bude možné je zastihnout a také se s nimi a replikou poháru vyfotit, od 10 do 12 hodin, na náměstí TGM. V neděli 29. března od 15 do 19 hodin se budou pohybovat v MEO Aréně během finálového střetnutí extraligy žen.

Kromě hokeje se tak fanoušci mohou těšit i na tento zajímavý prvek doprovodného programu. Vystoupení oficiálních maskotů mistrovství světa na ledové ploše za doprovodu znělky z Večerníčku proběhne o přestávce po konci první třetiny. Fanoušci zároveň budou mít možnost vyfotit se s pohárem a s oběma maskoty. Pohár bude na diváckém patře hodinu před začátkem zápasu.

Ochutnejte Mistrovství světa v Přerově a zúčastněte se této jedinečné akce!