ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Turnaj Čtyř U20 se blíží, od pondělí budou v předprodeji zvýhodněné vstupenky!

Turnaj Čtyř U20 se blíží, od pondělí budou v předprodeji zvýhodněné vstupenky!
P ř e r o v – Zimní stadion v Přerově pravidelně hostí mezinárodní akce Českého svazu ledního hokeje. Letos na jaře se už v MEO Aréně konalo Mistrovství světa žen Divize I a teď je za dveřmi Turnaj Čtyř v kategorii hráčů do dvaceti let. Od čtvrtka 6. do soboty 8. listopadu si to na Hané rozdají nejlepší junioři čtyř elitních týmů z Evropy, aby byli připravení na světový šampionát, který se uskuteční v Kanadě. Program turnaje a informace o prodeji vstupenek naleznete v článku.
Přerovská generálka na Mistrovství světa dvacítek sice vypukne až ve čtvrtek, ale některé její účastníky můžete v MEO Aréně zhlédnout už od začátku týdne. “Český tým už v pondělí absolvuje dva tréninky, Švédové po svém poledním příjezdu jeden. Ostatní týmy přiletí ve středu do Vídně a hned po přesunu do Přerova začnou také trénovat. Myslím si, že i tréninky mohou být pro diváky zajímavé. Máme zprávy, že se k nám chystají trenéři z širokého okolí, aby se podívali, jak se tréninkový proces dělá ve světě. Bude to pro ně výborná možnost, ke které se běžně nedostanou,“ prozradil generální manažer Zubrů Lubomír Svoboda.

Turnaj nabídne špičkový hokej v podání těch nejlepších juniorů z Evropy, proto jej po celém Přerově a okolí uvádí masivní kampaň pozvánek. Ať už na billboardech u hlavních cest, v městských reklamních panelech či v rozhlasových stanicích. “Naším jediným zájmem je, aby turnaj měl co nejvyšší návštěvnost a fanoušci vytvořili perfektní atmosféru, protože jde o jednu z vrcholných akcí mužského hokeje, která v Přerově dosud nebyla. Přijedou zcela určitě fanoušci z okolních krajů, proto jsme zvolili velmi rozsáhlou reklamu, abychom je pozvali,“ dodal Svoboda.

Informace o prodeji vstupenek

Jednotné denní vstupné (2 zápasy): 50,- Kč
AKCE! Zvýhodněné třídenní vstupné (všech 6 zápasů): 100,- Kč

Zvýhodněné vstupenky na celý turnaj bude možné zakoupit v předprodeji od pondělka 3. do středy 5. listopadu v Copy Centru DISKONT v Jiráskově ulici v Přerově. Denní vstupenky budou k dostání jen na pokladnách MEO Arény.

“Po konzultaci s Českým svazem ledního hokeje a agenturou BPA Sport Marketing jsme se dohodli, že vstupné bude v takové výši, aby se diváci mohli dostat na všechny zápasy a byl tak pro ně celý turnaj atraktivní. Speciální vstupenka na všechny zápasy vyjde na stokorunu, což si myslím, že je vynikající,“ popsal Svoboda nastavené ceny.

ČTĚTE TAKÉ: Vrána je jistý. A Pastrňák? Budeme jednat s Bostonem, tvrdí Přerost